Počele vježbe u sklopu programa preventivne zdravstvene rehabilitacije osteoporoze

Program će se provoditi u razdoblju od srpnja do prosinca 2021. na četiri lokacije, a koji su termini dostupni provjerite u nastavku…

Matulji – Iz općine Matulji obavještavaju javnost da je započela provedba programa preventivne zdravstvene rehabilitacije osteoporoze.

– Program, uz potporu Općine Matulji, provodi Udruga za promicanje zdravlja lokomotornog sustava „Kastav 55+“ , a isti se sastoji u prilagođenim vježbama koje vode licencirani treneri Udruge. Program će se provoditi u razdoblju od srpnja do prosinca 2021. na četiri lokacije i u terminima: Dom Permani (ponedjeljak i četvrtak od 19 do 20 sati), Dom Jušići (utorak i petak od 20 do 21 sat), Dom Rupa (ponedjeljak od 20 do 21 sat) te sportska dvorana Matulji (utorak i četvrtak od 17 – 18 sati). Od 5. srpnja vježbe su se počele provoditi na lokalitetima Permani, Jušići i Rupa, a od 15.09. kreću i na lokalitetu Matulji. Odvijanje vježbi provodi se uz propisane epidemiološke mjere za sprječavanje širenja zaraze virusom COVID-19 te o propisanim epidemiološkim mjerama ovisi i mogućnost održavanja vježbi, poručili su iz općine Matulji.

Za prijave i informacije o održavanju vježbi svi zainteresirani mogu se obratiti na kontakte trenera Sonja Kadrić 095/8777140 (za lokalitet Matulji i Permani) te Andrej Legović 091/9410822 (za lokalitet Rupa i Jušići).