Početak prosinca rezervirajte za Festival čokolade u Opatiji!

choco_fest_festival_cokolade_2015_opatija_petak_1

Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima.

festival_cokolade_2016

Opatija – Još nas samo mjesec dana dijeli do najslađe opatijske manifestacije, Festivala čokolade koji će se održati od 2. do 4. prosinca.

Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima. Poseban dio manifestacije je „Opatijski paradoks“, jedinstveno događanje u kojemu se sljubljuju okusi raznih vrsta čokolade i kvalitetnih vina iz regije.

Program manifestacije potražite na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!