Početkom ožujka ne propustite Yoga vikend u hotelu Milenij @ Opatija

Već prvi vikend Hotel Milenij priprema Yoga vikend s instruktoricom yoge Renatom Reiner koja poučava TriYoga Flows prema Kali Ray. Radionica se održava u subotu i nedjelju (02. i 03.03.) od 8:30 do 10 sati nakon čega slijedi meditacija od 11 do 12 sati.

Opatija – Ožujak nam uvijek donosi buđenje prirode i ljudskog organizma nakon hladnih zimskih mjeseci, a kao idealan poticaj na uživanje i radost življenja hotel Milenij priprema posebne tematske vikend radionice tijekom cijeloga mjeseca.

Već prvi vikend Hotel Milenij priprema Yoga vikend s instruktoricom yoge Renatom Reiner koja poučava TriYoga Flows prema Kali Ray. Radionica se održava u subotu i nedjelju (02. i 03.03.) od 8:30 do 10 sati nakon čega slijedi meditacija od 11 do 12 sati.

– Ovaj izuzetan, fluidni oblik Hatha Yoge obuhvaća cijeli spektar tradicionalnih yoga vježbi i spaja duh izvorne yoge s potrebama današnjih ljudi. Posebnost TriYogaFlows su lagani, valoviti pokreti kralježnice koji se stapaju s disanjem i odabranim mudrama u jedan jedinstven slijed, te fluidni prijelazi iz položaja u položaj. Ta kombinacija pokreta dovodi nas do osjećaja unutarnje ravnoteže, do svjesnije spoznaje realnosti, a sve zajedno čini jednu dinamičnu cjelinu koja podsjeća na ples ispunjen lakoćom, ali istovremeno i snagom. Ti meditativni pokreti bude u nama životnu energiju koja tako slobodno struji tijelom i ispunjava svaku stanicu. TriYoga je polagan i nježan način vježbanja, a pokreti podsjećaju na tai chi ili ples. Ozljede tijekom vježbanja su gotovo nemoguće pa svatko može vježbati i prilagoditi ritam i intenzitet svojim mogućnostima. TriYoga je prilagođena suvremenom sjedilačkom načinu života jer učinkovito nadoknađuje nekretanje – isteže kralježnicu, otvara rameni pojas i kukove. U relax zoni Milenij Spa wellnessa u subotu 2. ožujka će biti poslužen i BIO healthy food corner od 10–11 h u kojemu se svi sudionici mogu poslužiti zdravim zalogajima kao što su npr. chia puding s čokoladom i vanilijom, zdravi kanapei od avokada sa svježim sirom, orasima i lososom, bezglutenski keksići s čokoladom, sušeno i svježe voće, smoothieji i dr. Cijena radionice je 250 kn dnevno što uključuje jutarnji trening yoge, healtyh corner (subota 02.03.), čašu pjenušca, korištenje svih sadržaja spa zone u trajanju do 3 sata (bazen, jacuzzi na terasi, finska sauna, turska kupelj, ledena fontana, tople opuštajuće klupe i ležajevi, solna kupelj, kao i topli biljni čajevi i svježe voće). Prijave se primaju na recepciji Milenij Spa wellnessa na broj 051/202-050 ili wellness.milenij@amadriapark.com, poručili su iz Milenij hotela.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net