Počinje izgradnja pristupne ceste za Fakultet i luku @ Ika

Arhiva

Arhiva

Priprema za izvođenje radova započet će već ovaj tjedan (doprema strojeva, ograđivanje i čišćenje terena). Izvođač će uskladiti dinamiku i organizaciju gradilišta da se što manje ometa pristup okolnim objektima, te će sa Fakultetom i susjedima imati i neposredne dogovore o tome.

Ika – Radovi na izgradnji pristupne ceste Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, te zoni ikarske luke, započet će u ponedjeljak, 10. ožujka, i trebali bi biti završeni do početka turističke sezone.

Investitor radova je Grad Opatija, izvođač radova Goran-graditeljstvo d.o.o. Delnice, dok stručni nadzor obavlja Plan inženjering d.o.o. Rijeka.

Kako se najavljuje iz Grada, po završetku radova na izgradnji ove ceste, Parkovi d.o.o. Opatija izvest će i radove na hortikulturalnom uređenju prostora između ove ceste i Primorske ulice. Priprema za izvođenje radova započet će već ovaj tjedan (doprema strojeva, ograđivanje i čišćenje terena). Izvođač će uskladiti dinamiku i organizaciju gradilišta da se što manje ometa pristup okolnim objektima, te će sa Fakultetom i susjedima imati i neposredne dogovore o tome.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net