Počinje ljetni program na Ljetnoj pozornici, starta i kino @ Opatija

Arhiva: 2Cellos @ Opatija

Arhiva: 2Cellos @ Opatija


Centralno događanje ovog tjedna, ali i praktički čitavog programa Festivala Opatije, dogodit će se u četvrtak, u 21:30 sati, kada na Ljetnoj pozornici gostuje megapopularni duo ”2 Cellos”.

Opatija – Ljetni program Festivala Opatija počinje već večeras, u subotu 31. svibnja, kada će u 21 sat na Maloj sceni nastupiti Folklorni ansambl Zora, povodom obilježavanja 170 godina turizma u Opatiji.

Dan kasnije, u nedjelju, 1. lipnja, u 21:30 sati održat će se prva ovogodišnja filmska projekcija. Animirana komedija ”Rio 2 3D” u kojem glasove sinkronizacije daju Marko Makovičić, Mia Krajcar, Hana Hegedušić i Filip Juričić razveseliti će najmlađe filmoljupce.

U ponedjeljak, 2. lipnja, u 21:30 sati održat će se projekcija romantične komedije ”Osveta na visokim petama” sa Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton u glavnim ulogama. Utorak i dalje ostaje termin za europski film, a prvo ”gostovanje” stiže iz susjedstva – u 21:30 sati će se održati projekcija srpske komedije/drame ”Atomski zdesna” u kojem su uloge podijelili Srđan Todorović, Bojan Navojec i Branko Đurić.

– U srijedu, 4. lipnja, u 21:30 sati moći ćete pogledati znanstveno-fantastični, akcijski film X-Men: Dani buduće prošlosti u kojem glavne uloge tumače Michael Fassbender, Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, poručili su iz Festivala Opatija, najvivši kako prvi glazbeni spektakl stiže u četvrtak, 5. lipnja – tada gostuje megapopularni duo ”2 Cellos”, a koncert počinje u 21:30 sati.

Za vikend se nastavlja filmski program. U petak, 6. lipnja, u 21:30 sati održat će se projekcija znanstveno-fantastičnog filma ”Čudesni Spider-man 2 3D” u kojem glavnu ulogu Spider-mana tumači Andrew Garfield uz kojeg igraju još i Emma Stone te Jamie Foxx.

U subotu, 7. lipnja, u 21:30 sati održat će se vestern komedija ”Tko preživi, pričat će” u kojem dvostruku ulogu redatelja i glavnog protagonista filma tumači Seth MacFarlane uz kojeg igraju još i Liam Neeson, Charlize Theron te Amanda Seyfried.

U nedjelju, 8. lipnja, u 21:30 sati održat će se film LEGO 3D, animirana avantura sa Will Arnett, Elizabeth Banks, Alison Brie u glavnim ulogama.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!