Počinje malonogometni turnir ‘Kvarnerić 2012.’ @ Matulji

Arhiva Liburnija.net: ...ilustracija...

Turnir će se održati od na gornjem igralištu u Matuljima, u terminu od 18 sati do 24 sata, na podlozi od umjetne trave visoke kvalitete.

Matulji – Malonogometni turnir “Kvarnerić 2012.” u organizaciji Malonogometnog kluba “Kvarner” održati će se u razdoblju od 10. do 15. srpnja na “gornjem” Matuljskom igralištu, za čije će se potrebe postaviti umjetna trava visoke kvalitete.

– Turnir će se održati od na gornjem igralištu u Matuljima, u terminu od 18 sati do 24 sata, na podlozi od umjetne trave visoke kvalitete, zajamčene su 3 utakmice, obzirom da igraju 4 ekipe po skupini. Za najbolje ekipe, tj. prva 3 mjesta, osigurali smo novčanu nagradu, pehar te večeru za cijelu ekipu na završnom partyu, kazao nam je Neven Jušić iz MNK Kvarner.

Ždrijeb je održan sinoć u Matuljima, u prostorijama kluba DM, a organizatori najavljuju svakodnevnu zabavu uz svirku uživo, DJ-a i bogatu nagradnu igru, te veliki završni party uz tamburaše. Fond novčanih nagrada iznosi 11.000 kn (7.000 + 3.000 + 1.000), a nagrađuju se i najbolji igrač, golman i strijelac turnira, te najbolja petorka turnira.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!