Počinju radovi na boćariji @ Opatija

boce…investicija vrijedna 215 tisuća kuna donijet će dva nova i uređena joga…
…radovi počinju danas, a trebali bi potrajati sve do kraja svibnja…

Opatija – Investicija rekonstrkucije opatijske boćarije, vrijedna oko 215 tisuća kuna predstavljena je jučer na opatijskom jogu, koji će se u naredna dva mjeseca ”preurediti” do neprepoznatljivosti.
Radovi počinju danas, i potrajat će do kraja svibnja, a konačan rezultat bit će moderno opremljeno boćalište s četiri uređene staze.
– Grad kontinuirano ulaže velika financijska sredstva u obrazovanje, socijalu, zdravstvo, ali i sport. Ponosno nosimo naziv zdravog grada, pa nam je stoga želja i naše građane poticati na bavljenje rekreativnim sportskim aktivnostima. S tim ciljem nedavno smo obnovili boćalište na Poljanama, a danas krećemo i u obnovu i proširenje opatijskog joga, što će omogućiti boćarskom klubu sve potrebne uvjete za održavanje natjecanja, kazao je gradonačelnik Ivo Dujmić, te najavio i nova uređenja – uskoro će na red doći i boćališta u Dobreću i Opriću.
Izvođač radova na opatijskoj boćariji je tvrtka Zanatoprema iz Rijeke.
– BK Opatija u protekle je dvije godine napredovao za dvije lige, a među rijetkim smo klubovima na Liburniji koji imaju vlastiti pomladak i školu boćanja. Trenutačno imamo pedesetak članova, od čega tridesetak aktivnih, registriranih natjecatelja, no posebno smo ponosni da polovicu tog broja čine ljudi mlađi od dvadeset godina, kazao je Zoran Škrokov, predsjednik opatijskog kluba osnovanog 1971. godine, koji ove godine slavi 40. obljetnicu postojanja.

Liburnija.net: Aleksandar Korić, O'brien Sclaunich, Ivo Dujmić i Zoran Škrokov @ Boćarija

Liburnija.net: Aleksandar Korić, O'brien Sclaunich, Ivo Dujmić i Zoran Škrokov @ Boćarija


Davor Žic / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!