Pod Ložun: Ususret blagdanima @ Kastav

Od 7. do 9. prosinca, od 11 do 18 sati u Gradskoj loži održavat će se ‘Mali božićni sajam’ na kojem će gostovati hand-made umjetnici sa svojim radovima.

Kastav – U sklopu manifestacije ”Pod ložom-iznad svih”, u organizaciji Morane Knez –Trobec iz kulturno umjetničke udruge Vita-Art te uz podršku grada Kastva i TZ grada Kastva održat će se program ususret blagdanima. U srijedu, 5. prosinca s početkom u 16 i 30 sati Malo putujuće lutkarsko kazalište udruge ‘Val ‘ iz Rijeke gostovat će s božićnom predstavom ‘Najljepši dar’. Predstava je predviđena za djecu predškolskog uzrasta.

Od 7. do 9. prosinca, od 11 do 18 sati u Gradskoj loži održavat će se ‘Mali božićni sajam’ na kojem će gostovati hand-made umjetnici sa svojim radovima.

Na sajmu će se predstaviti Vesna Frank (izrada cvijeća u svili u tehnici ‘Organza’), ‘Ava Design’ (rukom rađeni nakit: srebro, polu-drago kamenje, koralji, biseri, žice, drvo, koža), ‘Cukerin’ (rukom rađene domaće slastice i dizajnirane torte, kolači za krizme, krštenja, vjenčanja), ‘Lilly Pletenje’ (unikatno pleteni predmeti), ‘Disognare’ (unikatne torbice), ‘Dada Curice’ (izrada unikatnog nakita), Domaća radinost ‘Milly’ iz Rijeke (unikatni radovi: cvijeće od tkanine, slike anđela, slike podmorja od prirodnih materijala, razni rukom rađeni ukrasni predmeti), Fabiany Dario (kreacije od raznih materijala), Domaća radinost ‘Dalia’ (unikatni nakit i slike od prešanog cvijeća), ‘Peperoncina Design’ (dizajn unikatne odjeće i modnog nakita), Udruga ‘Vita-Art’ ,unikatni aranžmani ‘ANA’ (prirodne svijeće, razni ukrasi i cvjetni aranžmani), Socijalna Zadruga ‘Put’ Iz Rijeke (prirodni sokovi, džemovi, marmelade, ukrasni predmeti) prodaja ide u humanitarne svrhe, Katarina Kalčić (decoupage – salvetna tehnika na crjepovima, satovima i slikama).

Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!