Podnevni tulum na Staru godinu – Kastav i ove godine dočekuje ‘zadnje polne’

Od 10.30 do 11.30 nastupit će Kožne jakne, od 12 do 12.50 Mia Negovetić i SuperCover Band, a od 13 do 14 sati Reaktiva.

Kastav – Tradicionalni podnevni ispraćaj godine i ove će godine u „grad na brege“ prizvati tisuće ljudi. Kako su najavili iz Turističke zajednice Grada Kastva, posljednjeg dana 2019. godine, dakle danas – u utorak 31. prosinca – od 10 do 14 sati na Trgu Matka Laginje održat će se glazbeni program pod nazivom Zadnje polne va Kastve na 365 metara u organizaciji Grada Kastva.

– Humanitarni karakter ovog događanja bit će, zasigurno, i ovaj, sedmi put po redu, dodatni motiv druženju, a sredstva prikupljena tim putem bit će donirana obiteljima sa statusom njegovatelja na području grada Kastva i Rijeke. Donacije se prikupljaju kroz „škrabice“ gdje će se uz donaciju od 10 ili 20 kuna moći na nekoliko štandova konzumirati ponuda kastavskih humanitaraca! Bit će tu kuhanih kobasica i fažol, Udruga Belica pripremit će kuhano vino, a Lovačko društvo Lisjak gulaš od divljači. Glazbe, zabave i druženja neće nedostajati, najavili su iz TZ Kastav.

Od 10.30 do 11.30 nastupit će Kožne jakne, od 12 do 12.50 Mia Negovetić i SuperCover Band, a od 13 do 14 sati Reaktiva. Idejni začetnik i voditelj organizacije je Andy Cech.

error: Content is protected !!