Pogledajte odlični video intervju s Ivanom Stanićem pred meč na FFC-u 17 @ Opatija

Arhiva

Arhiva

U nastavku teksta pogledajte video intervju Fight Channela s Ivanom Stanićem u kojem priča o svom nastupu na eventu koji se održava ove subote, a nije izostao ni poziv borilačkim fanovima da dođu u dvoranu i uživaju u brojnim vrhunskim mečevima koji će se te večeri održati uz produkciju na svjetskoj razini.

Opatija – Ivan Stanić nakon devetomjesečne pauze napokon se vraća u ring FFC-a nastupom na Super Finalu koje će se 20. prosinca održati u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Bivši WBC Muay Thai prvak svijeta već se dulje vrijeme priprema za povratnički meč nakon teškog poraza nokautom koji je doživio u ožujku ove godine, pa nema sumnje kako motiva za povratak na pobjedničke staze ovom prilikom kod opatijskog boraca neće nedostajati, a s druge strane ringa nalazit će mu se mađarski borac Tamas Lenart.

Pogledajte video intervju Fight Channela s Ivanom Stanićem u kojem priča o svom nastupu na eventu koji se održava ove subote, a nije izostao ni poziv borilačkim fanovima da dođu u dvoranu i uživaju u brojnim vrhunskim mečevima koji će se te večeri održati uz produkciju na svjetskoj razini.

Zoran Zdelar / PodUčkun.net

error: Content is protected !!