Pogledajte utakmicu Hrvatske i Srbije na velikom platnu @ Opatija

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

U petak, 6. rujna u 20 sati opatijska Ljetna pozornica otvorit će vrata navijačima hrvatske nogometne reprezentacije i ostalim ljubiteljima sporta u bitnoj utakmici kvalifikacijskog ciklusa protiv reprezentacije Srbije.

Opatija – Nogometno uzbuđenje na velikom ekranu, uz izvrstan zvuk s velikih zvučnika i hladnu pivu sa šanka, svakako je jedna od želja svakog prosječnog navijača, a ostvarit će se zahvaljujući Festivalu Opatija koji će organizirati prijenos napetog nogometnog dvoboja između Hrvatske i Srbije.

– Nakon što smo lani ”Vatrene” pratili na EURU 2012 u Poljskoj i Ukrajini, nastavljamo ih ispred velikog kino platna bodriti i u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo koje će se održati u Brazilu idućeg ljeta. U petak, 6. rujna u 20 sati opatijska Ljetna pozornica otvorit će vrata navijačima hrvatske nogometne reprezentacije i ostalim ljubiteljima sporta u bitnoj utakmici kvalifikacijskog ciklusa protiv reprezentacije Srbije. Podržimo zajedno ”Vatrene” u lovu na nova tri boda u utrci za Brazil. Ispratimo ovo ljeto kvalifikacijskom pobjedom kako bismo iduće započeli ludim navijanjem za ”naše” na mundijalu, pozvao je uime Festivala Opatija Aleksandar Monar.

Ulaz je slobodan.

Ivan Mellor / Liburnija.net