Pohvale Grada uspješnim učenicima i mentorima O.Š. “R.K. Jeretov”

uspjesni_ucenici_opatija_2013

Svake godine Grad nagrađuje najuspješnije osnovnoškolce i mentore koji su postigli značajne rezultate u protekloj školskoj godini sudjelujući na natjecanjima iz znanja i sporta.

Opatija – Zamjenik gradonačelnika Opatije Fernando Kirigin u Gradskoj je vijećnici 1. srpnja primio uspješne učenike i njihove mentore Osnovne škole “R.K. Jeretov” Opatije te im uručio pohvalnice i simbolične poklone za ostvarena postignuća na natjecanjima školskih i izvanškolskih aktivnosti na državnoj i međunarodnoj razini. Svake godine Grad Opatija nagrađuje najuspješnije osnovnoškolce i mentore koji su postigli značajne rezultate u protekloj školskoj godini sudjelujući na natjecanjima iz znanja i sporta. Laureatima su čestitali i dječji gradonačelnik Ivan Tancabel, ravnatelj Osnovne škole Fredi Glavan, stručna suradnica za odgoj i obrazovanje u Gradu Opatiji Marta Berčić te pedagoginja Nada Lovretić.

– Ponosan je grad koji ima toliko izvrsnih učenika da jedva stanu u Gradsku vijećnicu. Čestitam učenicima i mentorima koji su postigli odlične rezultate na državnim natjecanjima, kao i sportašima koji su učenici naše škole, ali treniraju u klubovima izvan Opatije. Vi ste prva generacija kojoj čestitam kao najmlađim građanima Europske Unije. Iskoristite ljetne praznike i dobro se odmorite, a sljedeće školske godine budite još uspješniji, kazao je zamjenik gradonačelnika Fernando Kirigin.

Pohvaljeno je 10 učenika koji su sudjelovali na natjecanjima na državnoj razini iz znanja prema Katalogu natjecanja i smotri Agencije za odgoj i obrazovanje: Anna Maria Prendivoj, Dominik Zahirović, Mia Lanča, Karlo Brckan, Stella Hrvatin, Adrian Šina, Ivana Lesničar, Antonio Cetin, Ivan Tancabel i Jure Šunić; 29 učenika koji su postigli rezultate na natjecanjima, smotrama i projektima koji nisu na popisu AZOO: Kristian Tončić, Petra Peloza, Larisa Šimunić, Katja Srok, Katja Knežević, Luka Županović, Lea Kotević, Klara Stupar, Dolores Šuša, Iva Valinčić, Sarah Al Saleh, Adrien Mesec, Filip Lozić, Pavle Živanović, Noa Tubić, Lovro Kostelić, Sara Gašparić, Paola Kalčić, Lucija Čapalija, Lucija Deranja, Matea Topol, Sara Puž, Lana Radnić, Andrea Ćuković, Ella Puž, Lara Dervišević, Dora Sršen, Nikolina Maričić i Lucija Brkić te devet mentora: Milana Međimorec, Loreta Jeknić, Liljana Host, Katica Seki, Dragica Rade, Saša Bačić, Sonja Rubinić, Vlatka Crnković i Yova Yordanova.

Kristina Tubić / Liburnija.net
Foto: Nikola Turina

error: Content is protected !!