Polaznici Škole malog nogometa MNK Gorovo osvojili turnir u Ilirskoj Bistrici

Najboljim igračem turnira proglašen je devetogodišnji Frano Mohorovičić (MNK Gorovo) kojemu je ovo već treće priznanje za svoje nogometno umijeće.

Ilirska Bistrica / Opatija – Polaznici Škole malog nogometa iz MNK Gorovo prejučer su na jakom međunarodnom turniru u Ilirskoj Bistrici osvojili prvo mjesto u konkurenciji dječaka i djevojčica do 9 godina starosti. Pobjednička ekipa na putu do postolja ostvarila je četiri pobjede i jedan neodlučen rezultat uz gol razliku od 13-1. U finalu su Opatijci bili bolji od vršnjaka iz MNK Drenova rezultatom 2 -0. Najboljim igračem turnira proglašen je devetogodišnji Frano Mohorovičić (MNK Gorovo) kojemu je ovo već treće priznanje za svoje nogometno umijeće.

Frano Mohorovičić

Pobjednička ekipa pod vodstvom trenera Stefana Jurkovića nastupila je u sastavu: Fran Đurić, Jan Simić, Deni Šarin, Lovro Matković, Ivano Zukić, Marino Marin, Adrian Schweitzer, Frano Mohorovičić, Leon Šerifi, Vito Franković i Fran Lenac.

– Ovaj uspjeh naših mališana kruna je sezone i dobrog rada svih nas u klubu. Posebno mi je drago da su čak polovica naših igrača rođeni 2009. godine, dakle godinu dana su mlađi od protivnika. Iduće godine ćemo braniti naslov s istim igračima. Na turniru u kategoriji U9 smo nastupili s našom drugom momčadi koja je stjecala iskustvo u turnirskom natjecanju te je i među njima nekolicina odličnih igrača. Također moram spomenuti naše U11 dečke koji su u svojoj kategoriji osvojili peto mjesto. To je odličan pokazatelj da u našoj dvorani Marino Cvetković treniraju brojni talentirani nogometaši, rekao je trener Stefano Jurković.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!