Policija i turistički djelatnici zadovoljni sigurnosnim stanjem: Turistička sezona protekla je bez većih incidenata

— Posjetili smo TZ grada Opatije kako bismo izrazili zahvalnost povodom odlične suradnje tijekom sezone koja je protekla vrlo sigurno, bez zabilježenih većih incidenata po pitanju stanja sigurnosti, istaknuo je načelnik Milković.

Opatija – Direktorica Turističke zajednice grada Opatije, Suzi Petričić primila je u ponedjeljak, 14. listopada, u prostorima TZG Opatija, delegaciju Policijske postaje Opatija na čelu s načelnikom Tomislavom Milkovićem. Tijekom primanja razgovaralo se o tijeku i rezultatima sezone s aspekta stanja sigurnosti na području Opatije, a posebno je naglašena uspješna suradnja policijske uprave i TZ grada Opatije tijekom niza događanja u organizaciji Turističke zajednice kada Opatija doživljava višestruko povećanje broja posjetitelja i gostiju, izvođača i izlagača. Upravo je u tim razdobljima nužna dobra i kontinuirana suradnja i vrhunska koordinacija, a što je, kako je istaknuto tijekom razgovora, u Opatiji i ostvareno.

— Posjetili smo TZ grada Opatije kako bismo izrazili zahvalnost povodom odlične suradnje tijekom sezone koja je protekla vrlo sigurno, bez zabilježenih većih incidenata po pitanju stanja sigurnosti. Posebno bih naglasio odličnu suradnju, komunikaciju i uključenost svih djelatnika TZ grada Opatije s PP Opatija kao i drugih turističkih zajednica s područja Liburnije, ponajviše po pitanju održanih velikih turističkih događanja, manifestacija i okupljanja, gdje je bio prisutan veliki broj posjetitelja, poput RetrOpatije, Carskog grada i drugih, istaknuo je načelnik Milković.

Načelnik Milković čestitao je direktorici i djelatnicima Turističke zajednice grada Opatije na osvojenoj nagradi za najbolju destinaciju kulture i gastronomije te na drugom mjestu za festival RetrOpatija za događanje godine te izrazio svoje čvrsto uvjerenje u daljnji nastavak odlične suradnje.

Direktorica TZ grada Opatije Suzi Petričić zahvalila je načelniku te istaknula da zasluge za nagrade Opatiji pripadaju svima koji u Opatiji rade i čine je atraktivnom i sigurnom destinacijom, a  svoj udio u tome svakako imaju i djelatnici policijske uprave koji svojim predanim radom gostima i posjetiteljima Opatije boravak čine ugodnim i sigurnim.

error: Content is protected !!