FOTO/VIDEO Policija potvrdila vezu između eksplozivne buktinje u Lovranu i mrtvog tijela u creskom arhipelagu

Tijelo stradale osobe bit će prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci poradi utvrđivanja uzroka smrti, kao i identiteta preminule osobe.

Lovran – Policija je i službeno potvrdila nemile događaje danas iz Lovrana, odnosno potencijalno smrtonosni požar automobila ispunjenog plinskom bocom i kanisterom nafte te potencijalno ubojstvo koje s time dovodi u vezu.

– Danas oko 17.30 sati policija je zaprimila dojavu o požaru plovila u creskom arhipelagu. U požaru je smrtno stradala muška osoba nepoznatog identiteta, a plovilo je potonulo. Tijelo stradale osobe bit će prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci poradi utvrđivanja uzroka smrti, kao i identiteta preminule osobe. Oko 17 sati u Lovranu je došlo i do požara parkiranog osobnog vozila. Policija zasada ova dva događaja dovodi u vezu, ali će se uzroci požara te sve relevantne činjenice i okolnosti utvrditi kriminalističkim istraživanjem koje je u tijeku, poručili su iz PU Primorsko-goranske.

Vatrogasci U Lovranu Spriječili Katastrofu – Gorio Auto S Bocom Plina I Kanistrom Benzina

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank