Policijski službenici savjetuju građane i turiste @ Ičići

policija_prevencija_icic

U navedenom vremenu vođa sektora Lino Hrvatin i policijski službenik Josip Rogić, su u neformalnom razgovoru, osim korisnih savjeta, podijelili 400 kompleta promidžbenog materijala.

Ičići – S ciljem informiranja o stanju sigurnosti stranih i domaćih gostiju na području Opatijske rivijere i podizanju mjera samozaštite svih gospodarskih subjekata u turizmu, ove srijede, u jutarnjim satima, ispred Turističkog ureda Ičići, predstavnici Policijske postaje Opatija bili su na raspolaganju građanima i turistima za sva moguća pitanja i prijedloge.

U navedenom vremenu vođa sektora Lino Hrvatin i policijski službenik Josip Rogić, su u neformalnom razgovoru, osim korisnih savjeta, podijelili 400 kompleta promidžbenog materijala (tiskanim uz pomoć Grada Opatije i Policijske uprave Primorsko goranske) mještanima Ičića i njihovim gostima.

Podsjećamo da je u travnju ove godine, u sklopu programa ‘Dani obiteljskog smještaja Opatijske rivijere 2013’ održana edukativna radionica, u dvorani Ville Antonio u Opatiji, na temu ‘Sigurnost u turizmu’ gdje su pružene informacije i preporuke za povećanje stanja sigurnosti za vrijeme trajanja glavne sezone.

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!