Položeni vijenci i zapaljene svijeće @ Liburnija

Vijenci i svijeće položeni su kod spomenika poginulih hrvatskih branitelja u Opatiji, zatim na groblju u Opatiji, kod spomenika poginulih hrvatskih branitelja u Voloskom, na groblju u Voloskom, te na grobljima u Klani, Lovranu i Poljanama.

Opatija – Uoči Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Opatiji položeni su vijenci i zapaljene svijeće na spomen mjestima.

Brojna delegacija, predvođena zamjenicom gradonačelnika Opatije Marinom Gašparić, u kojoj su bili predstavnici MUP-a, HV-a, pripadnika udruga proizašlih iz Domovinskog rata, UABA Opatija, opatijskih vatrogasaca, te roditelja poginulih branitelja s liburnijskog područja položila je tijekom prijepodneva vijence i zapalila svijeće na spomen mjestima u povodu obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja koji se slavi 5. kolovoza.

Vijenci i svijeće položeni su kod spomenika poginulih hrvatskih branitelja u Opatiji, zatim na groblju u Opatiji, kod spomenika poginulih hrvatskih branitelja u Voloskom, na groblju u Voloskom, te na grobljima u Klani, Lovranu i Poljanama. Uz polaganje vijenaca i paljenje svijeća, minutom šutnje odana je počast svim poginulim braniteljima.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!