Pomognimo siromašnim građanima Liburnije

Svoje donacije možete odnijeti u market koji se nalazi u prostoru opatijskog Crvenog križa u Rakovčevoj ulici svakoga dana od 8 i 30 do 15 sati.

Opatija – Hrvatski Crveni križ Opatija i Lions club Opatija pozivaju sve građane da pomognu svojim prilozima u opskrbi socijalne samoposluge. Stižu blagdani, a mnogo je onih koji si ne mogu priuštiti ni svakodnevne osnovne prehrambene namirnice. Organizatori napominju da se mogu donirati pakirane namirnice i sredstva za higijenu poput šećera, ulja, brašna, tjestenine, riže, konzervi, slatkiša, čajeva, krumpira, jabuka, deterdženta, sapuna, šampona… te mole da se obrati pažnja na rok trajanja. Hrana će se izdavati na osnovu potvrde centra za socijalnu skrb Opatija i socijalnih vijeća lokalnih jedinica.

Svoje donacije možete odnijeti u market koji se nalazi u prostoru opatijskog Crvenog križa u Rakovčevoj ulici svakoga dana od 8 i 30 do 15 sati te u prodavaonicu Konzuma na opatijskoj tržnici. Također, tijekom prosinca članovi Leo i Lions kluba na opatijskoj tržnici prikupljati će donacije za socijalnu samoposlugu.

Serena Calderara / Liburnija.net