Pomozimo našoj dvogodišnjoj sugrađanki Mili Rončević kojoj je potrebno liječenje u SAD-u

– Ovim putem molim sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, opis plaćanja – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”, stoji u objavi.

Rijeka – Našoj maloj sugrađanki Mili Rončević potrebna je vaša pomoć. Mila ima nepune dvije godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi i procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD.

– Ovim putem molim sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Unaprijed zahvaljujemo, stoji u objavi objavljenoj na Facebooku uz napomenu da će za svaki trošak roditelji će voditi evidenciju dostupnu na uvid. Za Miline nalaze s cjelovitom dijagnozom i planom liječenja možete javiti u inbox na ovom linku.

error: Content is protected !!