Ponovo je omogućena kupnja putne karte kod vozača, validacija pokaznih karata i poništavanje jednokratne karte

– Korisnici trebaju održavati socijalnu distancu s razdaljinom od minimalno jednog metra, te se s tim u vezi, ovisno o vrsti vozila, smanjuju i prijevozni kapaciteti tako da minibus vozilo prima 15 putnika, standardni autobus 30 putnika, a zglobni autobus 50 putnika, poručili su iz KD Autotrolej.

Rijeka – KD Autotrolej ponovno je dopustio ulazak putnika na prva vrata te je omogućena kupnja putne karte kod vozača, validacija pokaznih karate i poništavanje jednokratne karte.

Podsjetimo, od 27. travnja krenula je normalizacija javnog gradskog prijevoza, ali uz poštivanje mjera širenja zaraze koronavirusa. Tako da prilikom ulaska u vozilo obavezna je dezinfekcija ruku putem dispenzera i obavezno je korištenje zaštitnih maski, bilo koje vrste, može i zaštita maramom ili šalom.

– Korisnici trebaju održavati socijalnu distancu s razdaljinom od minimalno jednog metra, te se s tim u vezi, ovisno o vrsti vozila, smanjuju i prijevozni kapaciteti tako da minibus vozilo prima 15 putnika, standardni autobus 30 putnika, a zglobni autobus 50 putnika. Iz Autotroleja mole korisnike da o navedenom vode računa, odnosno da ne ulaze u vozilo, ako procijene da je u istom nemoguće održati socijalnu distancu. Prijevoz je namijenjen prvenstveno osobama koje odlaze na posao ili imaju neodgodive obveze. Preporuka ostalima, a posebno umirovljenicima i starijim osobama, da ne koriste javni prijevoz, ako im to nije neophodno nužno, te da isti u takvim slučajevima koriste izvan vršnih perioda radi vlastite sigurnosti i sigurnosti svih ostalih korisnika. Preporuka je i apel svim korisnicima koji osjećaju neki od simptoma zaraze koronavirusom, poput kašlja ili temperature, da ne koriste javni gradski prijevoz, poručili su iz KD Autotrolej.

error: Content is protected !!