Popularno teretno vozilo u ‘svježem ruhu’: Novi Opel Combo dostupan u salonu PSC Primorje

Combo sadrži i pametne sigurnosne sustave uključujući automatsko kočenje u slučaju nužde, sustave pomoći vozaču uključujući automatski temopomat, a uz nadoplatu se može opremiti i navigacijskim sustavom Multimedia Navi Pro s 8″ dodirnim zaslonom te grijanim upravljačem i sjedalima.

Martinkovac – Novi Opel Combo, jedan od najpopularnijih dostavnih vozila u svijetu, dostupan je u svojoj novoj verziji u salonima PSC Primorje na Martinkovcu. Inovativni i svestrani furgon, s impresivnim teretnim prostorom može zadovoljiti sve poslovne potrebe, a dostupan je u dvije duljine – 4,4 m za standardnu izvedbu, ili 4,75 m za teretni Combo XL s posebno dugim teretnim prostorom.

– Neusporediva svestranost, inovacije, napredni sigurnosni sustavi i štedljivi motori čine novi Combo poslovnim partnerom kakvog ste čekali, poručuju o ovom automobilu koji ima mogućnost zapremine tereta do 4,4 kubična metra, duljne do 3,44 metra i nosivost do čak jedne tone.

U svom promotivnom videu, Opel je istaknuo kako Combo omogućuje utovar dviju paleta u teretni prostor.

Osim toga, Combo sadrži i pametne sigurnosne sustave uključujući automatsko kočenje u slučaju nužde, sustave pomoći vozaču uključujući automatski temopomat, a uz nadoplatu se može opremiti i navigacijskim sustavom Multimedia Navi Pro s 8″ dodirnim zaslonom te grijanim upravljačem i sjedalima.

Više informacija doznajte u salonu PSC Primorje na Martinkovcu ili posjetom njihovim internetskim stranicama.

Promo / PodUčkun.net