Posjet delegacije mađarske županije Čongrad @ Opatija

U znak sjećanja na posjet Opatiji, gosti iz Mađarske na poklon su dobili foto-monografiju Voljena Grbca – ”Opatija the pearl“.

Opatija – U sklopu posjeta delegacije Županije Čongrad (Mađarska) Primorsko-goranskoj županiji koja ovdje boravi od 11. do 13. travnja, članovi delegacije Županije Čongrad posjetili su Opatiju.

Ispred Vile Angioline dočekali su ih gradonačelnik Ivo Dujmić i ravnateljica Hrvatskog muzeja turizma Katarina Mažuran Jurešić, te ih proveli Muzejom, upoznali s osnovnim značajkama Opatije, kao turističkog grada sa izraženim wellness turizmom. Gosti su iskoristili priliku te unatoč kišnom vremenu, prošetali parkom i šetnicom uz more.

U delegaciji Županije Čongrad, čije se sjedište nalazi u Segedinu, su Anna Magyar, predsjednica (Županica), Peter Zakar, dr., zamjenik predsjednice i Laszlo Csanyi, predstavnik Županijske skupštine Županije Čongrad. Gradonačelnik Dujmić poklonio im je u znak sjećanja na Opatiju nedavno promoviranu foto-monografiju Voljena Grbca o Opatiji ”Opatija the pearl“.

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!