Posjetite zanimljiva ‘Summer experience’ događanja u hotelu Istra u Opatiji…

Vlastita betonska plaža opatijskog hotela Istra nudi uživanje u miru i tišini na obali čistog mora

Vlastita betonska plaža opatijskog hotela Istra nudi uživanje u miru i tišini na obali čistog mora

U kolovozu svaki četvrtak od 19 do 23 sata na lokaciji restoran / obala hotela traje glazbeni program pod nazivom ”Kvarnerska večer uz glazbenika“, dok svaku subotu i nedjelju u kolovozu nastupa solo glazbenik Ivica Gržančić.

Opatija – Ljeto je idealno vrijeme za opuštanje i bijeg od stvarnosti. Nakon cjelodnevnog izležavanja i hvatanja boje na prekrasnim plažama opatijske rivijere tražimo lokacije gdje bi proveli večernje sate u društvu prijatelja i obitelji. Jedno takvo posebno mjesto za provesti glazbene večeri je hotel Istra.

I ovog ljeta smo za svoje goste pripremili pregršt zanimljivih događanja. Naime, u kolovozu svaki četvrtak od 19 do 23 sata na lokaciji restoran / obala hotela traje glazbeni program pod nazivom ”Kvarnerska večer uz glazbenika“, dok svaku subotu i nedjelju u kolovozu nastupa solo glazbenik Ivica Gržančić na lokaciji restoran / obala hotela u terminu od 19 do 23 sata.

Ukoliko želite isprobati jela gdje vrhunski kuhari pokazuju svu svoju kreativnost i snalažljivost u pripremanju ukusnih pašta i pizza bogata ponuda hotela ”AL ITALIANA – IZBOR PAŠTA I PIZZA“ od utorka, 02. 08. do 15.08. isprobajte svježe pašte te ručno rađene pizze koje su poznati talijanski specijalitet.

Za sve ljubitelje vrhunskih jela s grila od 16. do 24.08. pripremili smo bogatu ponudu jela ”U ZNAKU GRILA“. Jela s grila se brzo pripremaju te poprimaju aromu dima koja se sljubi sa ostalim okusima te pruža nezaboravan doživljaj za svačije nepce. Kuhari raznolika jela prezentiraju da budu ugodna i oku i nepcu.

Na vama je da dođete i uživate u ”SUMMER EXPERIENCE” događanjima u hotelu Istra u Opatiji.

Očekujemo vas!

Za više informacija kliknite ovdje

Promo Liburnija.net

error: Content is protected !!