Posjetite ‘zeleni’ Advent na Mrkate i uživajte u ekološkom, zdravom i organskom @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Otvorenje Adventa na mrkate 20

Kraj zelenog tjedna završava u Caffe baru Eugenian uz kazališnu predstavu ‘Božićna slagalica’ (11 i 18 sati) te postavljanje božićnih jaslica u režiji opatijskih umjetnika od 16 sati.

Opatija – U sklopu Adventa na Mrkate, na opatijskoj će tržnici od 12. do 18. prosinca biti upriličen ”zeleni adventski tjedan“. Eko priča biti će ovorena u ponedjeljak u 10.30 sati edukativnom izložbom ”Zeleno“ .

– Radionica izrade kreme od nevena na rasporedu je u srijedu 14. prosinca, a kako izraditi unikatne božićne zelene dekoracije pokazat će vam Cristina iz Chrissarta u 11:30 sati istoga dana. Večer rezervirajte za odličnu glazbu i evergreene Heels quinteta u 19 sati. Opatijsko kazalište za djecu i mlade u petak donosi zanimljivu predstavu na Tržnici, a subota je rezervirana za Žmergovu Eko tržnicu, ulične zabavljače i radionicu keramike. Kraj zelenog tjedna završava u Caffe baru Eugenian uz kazališnu predstavu ‘Božićna slagalica’ (11 i 18 sati) te postavljanje božićnih jaslica u režiji opatijskih umjetnika od 16 sati, poručili su organizatori.

zeleni_mrkat_2016_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!