Poslovanje na čekanju: Štacion zatvoren na tjedan dana

Poslovanje na čekanju: Štacion zatvoren na tjedan dana

Arhiva

Siječanj 2022. godine neće ostati u dobrom sjećanju poduzetnicima, a što se tiče poslovnih aktivnosti bolje ga je zaboraviti što prije.

Matulji – Nažalost, došla je korona i do nas, a sukladno tome primorani smo zatvoriti na tjedan dana, objavili su iz matuljskog Štaciona te dodali da rade još danas, ali samo jutarnju smjenu, tj. do 15 sati.

Ovo je samo jedan od poslovnih subjekata na našem području koji je bio primoran staviti poslovanje na čekanje radi zdravstvene situacije, prvenstveno, kako su nam rekli jer nema tko raditi obzirom da su djelatnici ili u samoizolacijama ili pozitivni na koronavirus. Dio objekata na našem području zatvoren je i radi racionalizacije poslovanja odnosno vlasnici su odlučili da im se više isplati u siječnju zatvoriti vrata, ispuniti obaveze koji se tiču nakupljenih slobodnih dana i godišnjih odmora prema zaposlenicima te odmorni startati u predsezonu. U svakom slučaju siječanj 2022. godine neće ostati u dobrom sjećanju poduzetnicima, a što se tiče poslovnih aktivnosti bolje ga je zaboraviti što prije.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net