Poslovni prostori u sportskoj dvorani ponovo na licitaciji – nakon restorana, nudi se fitness @ Opatija

...ilustracija...

…ilustracija…

Uz sam fitness centar, koji se prostire na čak gotovo 500 kvadratnih metara i trenutačno je u posjedu dosadašnjeg zakupca, a za koji se traži početna najamnina u visini od pet tisuća kuna, na natječaju je ponuđeno još pet manjih prostora.

Opatija – Poslovni prostori u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković, vezani uz obavljanje djelatnosti fitness centra, ponovo su se našli na ”licitaciji”. Naime, tvrtka Opatija 21, koja gospodari prostorom dvorane, raspisala je natječaj za davanje u prostor čak šest prostora na prvom i drugom katu.

Uz sam fitness centar, koji se prostire na čak gotovo 500 kvadratnih metara i trenutačno je u posjedu dosadašnjeg zakupca, a za koji se traži početna najamnina u visini od pet tisuća kuna, na natječaju je ponuđeno još pet manjih prostora. Kako se navodi u natječaju, Opatija 21 će novom zakupcu taj prostor predati osam dana nakon što ga preuzme od tvrtke Absolutus sport iz Kastva koja ga trenutačno koristi , a novi će zakupac imati prilike otkupiti i sprave te opremu za vježbanje po cijeni od 61.400 kuna.

Za caffe bar na prvom katu površine 40 ”kvadrata”, ali i dodatna 42 ”kvadrata” na terasi početna zakupnina iznosi 1.350 kuna mjesečno, dok prostor 11 kvadrata namijenjen svim uslužnim djelatnostima osim ugostitelje prema procjeni vrijedi 1.100 kuna mjesečne zakupnine. Tisuću kuna više, odnosno ukupno 2.100 kuna traži se za kancelariju na prvom katu, površine 22 kvadrata.

Najviša je najamnina tražena za prostor površine 31 kvadrat, namijenjen za uslužne djelatnosti osim ugostiteljske – čak 3.650 kuna, dok je najmanja za studio za masažu površine 13 kvadrata, gdje iznosi 750 kuna.

Rok za dostavu pisanih ponuda je 18. siječnja, a više informacija dostupno je na službenim gradskim stranicama.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net