Poslovnica Erste banke u Matuljima počinje s radom u ponedjeljak

Poslovnica Erste banke u Matuljima počinje s radom u ponedjeljak

...ilustracija...

Kako bi očuvali zdravlje umirovljenika te isplatu mirovina obavili brzo i efikasno, u svim poslovnicama s više otvorenih blagajni umirovljenici će imati prioritet.

Matulji – Poslovnica Erste banke u Matuljima počinje s radom ovog ponedjeljka, 6.travnja. Radno vrijeme poslovnice bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 12 sati.

– Kako bi očuvali zdravlje umirovljenika te isplatu mirovina obavili brzo i efikasno, u svim poslovnicama s više otvorenih blagajni umirovljenici će imati prioritet. Važno je napomenuti da se u ovim okolnostima, klijentima prvenstveno savjetuje da sve bankarske aktivnosti koje mogu, obave koristeći digitalne usluge. Ako je dolazak u poslovnicu neophodan, klijenti se upućuju da, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, svoj red pričekaju na sigurnoj udaljenosti od drugih osoba ili ispred poslovnice. U situaciji kada odluke tijela javnih vlasti ograničavaju mogućnosti kretanja, odnosno minimiziraju sve vrste kontakata s ciljem suzbijanja širenja koronavirusa, umirovljenici se upućuju na korištenje bankomata u što većoj mjeri. Tome će pridonijeti i prošlotjedna odluka o privremenom ukidanju naknade za podizanje gotovog novca na bankomatima drugih banaka, u razdoblju od iduća tri mjeseca. Klijenti Erste banke će gotovinu u istom razdoblju moći podizati bez naknade i na EFT POS uređajima drugih banaka, poštanskih ureda i prodajnih mjesta koji omogućavaju tu opciju, poručili su iz Erste banke.

error: Content is protected !!