Postala dio svjetske sudačke elite: Opatijska teniska sutkinja Adelka Činko zaslužila međunarodnu srebrnu značku @ Opatija

Adelka Činko

Radi se o drugoj najvišoj razini svjetskog teniskog suđenja iznad koje se nalaze tek suci sa zlatnom značkom, kakvih ima svega nekoliko desetaka u svijetu.

Opatija – Teniska sutkinja Adelka Činko iz Opatije nedavno je promovirana u viši rang sudačkog zvanja te postala nositeljica međunarodne srebrne značke kao glavni sudac. Radi se o drugoj najvišoj razini svjetskog teniskog suđenja iznad koje se nalaze tek suci sa zlatnom značkom, kakvih ima svega nekoliko desetaka u svijetu.

– Naporan i kvalitetan rad uvijek se isplati. Zato s velikim oduševljenjem objavljujemo kako je naša Adelka Činko dobila najveće priznanje svoje dugogodišnje sudačke karijere. Promovirana je u srebrnu značku te je time dobila drugi međunarodni rang u svijetu suđenja koji je rezerviran samo za probranu ekipu. Adelka, od srca ti čestitamo i želimo ti sve najbolje u novim radnim pobjedama, poručili su iz Teniskog kluba Opatija.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!