Potpisan memorandum o suradnji pomorskih fakulteta

sporazum_pomorski_fakultet_2011-1…predstavnici Pomorskog fakulteta Sveučilišta Rijeka i tršćanskog Consorzio Per L’area potpisali su Memorandum o suradnji…
Opatija – U Vili Angiolini jučer je svečano potpisan ugovor o suglasnosti (memorandum of understanding) između predstavnika tršćanskog Consorzio per l’AREA di Ricerca a Tecnologica di Trieste i Pomorskog fakulteta Sveučilišta Rijeka.
Ugovor su potpisali dekan Pomorskog fakulteta Rijeka Serđo Kos i direktor znanstvene ustanove Consorzio per l’AREA di Ricerca a Tecnologica di Trieste Enzo Moi.
Riječ je o produbljivanju stručne suradnje spomenute dvije institucije. Nakon formalnog dijela i potpisivanja gradonačelnik Dujmić i predstavnici talijanske delegacije u društvu dekana Kosa i suradnika prošetali su Parkom Angiolina i obišli novouređeni prostor Zajednice Talijana u Vili Antonio.
Također, sredinom travnja potpisan je još jedan ugovor o suradnji između Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Fakulteta za pomorstvo in promet Univerze v Ljubljani, sa sjedištem u Portorožu.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!