Potpisan ugovor za izgradnju sportske dvorane @ Opatija

ugovor_marino_potpis-1…početak radova predviđen je za 17. listopada, a trajat će 15 mjeseci…
…od 12. listopada parking na Lipovici bit će izuzet iz sustava naplate…

Opatija – Mladen Sinožić, direktor gradske razvojne tvrtke ”Opatija 21” potpisao je jučer u Villi Angiolini ugovor o izgradnj sportske dvorane ”Marino Cvetković” u Opatiji, s predstavnicima izvođača radova – u ime Strabaga potpisao je direktor Dean Pavlak te prokurist Denis Orbanić, a u ime zadruge Zanatoprema njena upraviteljica Ilonka Pavelić. Svečanom događaju bio je prisutan i otac Marina Cvetkovića, hrvatskog branitelja i Opatijca poginulog u Domovinskom ratu, po kojem će dvorana nositi ime.
Tom prilikom direktor Strabaga Dean Pavlak Pavlak podsjetio je na projekte u kojima je njegova tvrtka sudjelovala, naznačivši kako je Strabag uključivao u posao i lokalni gospodarski sektor, te da će tako biti i u slučaju radova na sportskoj dvorani u Opatiji.
Radovi na izgradnji počinju trenutkom potpisivanja ugovora, slijedi priprema gradilišta, a izvođači radova bit će uvedeni na gradilište 17. listopada 2011., najavljeno je prigodom današnjeg potpisivanja ugovora.
Vrijednost ove investicije iznosi 43,7 milijuna kuna bez PDV-a, za koju su osigurana kreditna sredstva, a planirani rok za izgradnju dvorane je petnaest i pol mjeseci. Početak radova donosi i preraspodjelu parkinga – od 12. listopada ukida se naplata parkiranja na parkiralištu Lipovica.
Korisnicima povlaštenih karata važećih za parkiralište Lipovica osigurano je zamjensko parkiralište uz nogometno igralište. Na parkiralištu ispod Porezne uprave neće se naplaćivati parkiranje u vremenu od 16 sati do 8 sati narednog dana, kao niti praznicima, subotom i nedjeljom.

Liburnija.net: Potpisivanje Ugovora @ Opatija

Liburnija.net: Potpisivanje Ugovora @ Opatija


Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!