Potpisan ugovor za mrkat

mrkat_potpis…ugovor je u ime Komunalca potpisao direktor Ervino Mrak, dok je u ime izvođača radova, tvrtke Eding, potpisnik bio Mladen Mandić…
Opatija – Radovi na preuređenju opatijske tržnice započet će 15. rujna, a bit će okončani do polovice prosinca ove godine. Iako je ovo trebao biti prvi kapitalni projekt ove vlasti, zbog određenih okolnosti kasni godinu dana, i zahvaljujemo na strpljenju građana i zakupaca, rekao je gradonačelnik Ivo Dujmić prilikom jučerašnjeg potpisivanja Ugovora za izvođenje radova na rekonstrukciji opatijske tržnice.
Direktor Komunalca, tvrtke koja upravlja opatijskom tržnicom, istaknuo je da je riječ o investiciji vrijednoj 6,3 milijuna kuna. Naveo je da će biti adaptirana ne samo unutrašnjost ovog objekta, već i vanjski prostor.
Radove će izvoditi zagrebačka tvrtka Eding kojoj je ovaj posao pripao nakon nedavno okončanog natječaja, koji je trajao od 2. do 19. srpnja. Prema Mandićevim riječima, Eding ima mnogo iskustva u ovakvoj vrsti poslova te kao najveću referencu ističe uređenje Hrvatskog sabora.
Kako građani ne bi bili zakinuti, za vrijeme trajanja radova zakupci tržišnog prostora preselit će se u prostorije bivše drogerije i željezarije, te u šator koji će biti postavljen na parkiralištu nedaleko tržnice. Parkiralište će se zatvoriti 10. rujna, a selidba četrdesetak zakupaca počet će tri dana kasnije, nakon postvljanja i opremanja šatora.
Završetak radova najavljen je za 6. prosinca ove godine.
Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Srušen natječaj za tržnicu @ Opatija
AUDIO: LRH, Miami, rebalans, mrkat, HDZ, Veprinac…
VIDEO: Oporba o odustajanju od rekonstrukcije tržnice
VIDEO: Odgođena rekonstrukcija Mrkata
VIDEO: Održana prezentacija projekta rekonstrukcije Mrkata

error: Content is protected !!