Potpisani ugovori o stipendijama

op_stipsmOpatija – Nataša Prodić, Maša Dunatov, Klara Pulić, Josip Aničić, Vedrana Maglica, Stefan Simeunović, Ena Orešković, Tina Jenuš, Kristina Eterović, Vedran Šulovsky i Maja Mirković – jedanaest je opatijskih učenika i učenica koji su jučer potpisali ugovore o stipendiranju s Gradom Opatijom, u čije je ime ugovor parafirao zamjenik gradonačelnika Ernie Gigante Dešković.
Tisuću kuna vrijedne ugovore potpisalo je čak 25 studenata i studentica koji studiraju u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, što je novost uvedena prvi puta ove godine. To su Ana Cerovac, Vanesa Mišić, Goran Mauša, Žana Baretić, Iva Kvasić, David Udovičić, Andreja Bulić, Tea Žiganto, Igor Kvasić, Marko Tomin, Katarina Krištić, Ivona Brozina, Dorian Salatić, Jana Klanjac, Maja Martinović, Veronika Španiček, Andrea Vinceković, Ana Šain, Milan Šumonja, Ivan Cerovac, Daniel Garsia, Tanja Prodan, Vildana Šemić, Denis Juraga i Petra Ribarić.
op_stip
U svome govoru, Dešković je naglasio kako je Grad Opatija maksimalno predan u svojoj skrbi za mlade ljude, što pokazuju i praktično, brojem stipendista koji je ove godine veći nego lani. Najavio je i kako će se iduće godine raditi na tome da se taj broj dodatno poveća, kao i iznos samih stipendija.
op_stipe
M. Kralj

error: Content is protected !!