Potpore za stručno usavršavanje @ Opatija

Objavljeno 14.12.2010.

g_opt3…detalje potražite na službenim internetskim stranicama Grada Opatije

…maksimalan iznos potpore po osobi je 5.500 kuna…

Opatija – Grad Opatija 11. prosinca raspisao je Natječaj za dodjelu potpora za stručno usavršavanje i poslijediplomske studije za 2010/2011 godinu. Ove vrste potpora Grad dodjeljuje već treću godinu za redom, a rok za prijavu je 15 dana od dana objave obavijesti u Novom listu, odnosno od 11. prosinca 2010.

Maksimalan iznos potpore po odabranom kandidatu iznosi 5.500 kuna, a o pristiglim molbama odlučivat će tročlano povjerenstvo u kojem će sjediti zamjenik gradonačelnika Opatije Ernie Gigante Dešković, stručna suradnica za obrazovanje i odgoj Marta Berčić te Iva Kalanj.

Prioritet pri odlučivanju imat će teme postdiplomskih studija povezane s gradskim projektima (unaprijeđenje ciljeva projekata Opatija – Zdravi Grad i Grad prijatelj djece) mogućnosti implementacije stečenih znanja, vještina i kompetencija u rješavanje problematike iz područja djelatnosti gradske uprave, gradskih ustanova i institucija, iskazane namjere brzog i efikasnog transfera stečenih znanja na konkretno rješavanje problema, bez obzira o kojem području se radi.

Detalje potražite na službenim internetskim stranicama Grada Opatije.

Davor Žic / Liburnija.net

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »