Potpredsjednik Vlade Branko Grčić posjetio CPZZ @ Matulji

– Iz pretpristupnih fondova Europske unije izvukli smo 60 posto sredstava, iako smo mogli i više, kazao je Grčić na regionalnim Danima EU fondova u Rijeci.

Rijeka/Matulji – Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić boravio je jučer na području Primorsko-goranske županije, a tijekom svog posjeta obišao je i novi Centar primarne zdravstvene zaštite u Matuljima.

Osnovni razlog posjeta ”našim krajevima” bilo je obilježavanje Dana EU fondova u Rijeci, kada je govorio o budućnosti brodogradilišta 3. maj, ali i poteškoćama prilikom sastavljanja proračuna za 2013. godinu. Naime, Grčić je kazao kako prijedlog proračuna za iduću godinu kasni, jer u državnom budžetu nedostaje pet milijardi kuna koje će na rashodovnoj strani povećati kamate na postojeće kredite, uplata od 1,7 milijardi kuna za članstvo u EU te troškovi u brodogradnji.

– Iz pretpristupnih fondova Europske unije izvukli smo 60 posto sredstava, iako smo mogli i više, zaključio je Branko Grčić.

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: www.pgz.hr

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net