Potvrđen datum novog Final Fighta u Opatiji!

ffc_2_opatija

Početak prijava za nastupe boraca na FFC Futuresu 2 očekuje se u drugoj polovici ožujka i bit će otvorene približno dva tjedna te će u danima nakon toga biti objavljeno koji borci su dobili priliku.

Opatija – Futures eventi koje je ove godine pokrenula Final Fight Championship organizacija pokazali su se punim pogotkom, brojne pohvale stigle su nakon prvog eventa koji se u opatijskoj sportskoj dvorani održao 01. ožujka, a iz FFC-a stiže potvrda kako će FFC Futures 2 biti održan 03. svibnja također u Opatiji.

Koncept eventa ostaje jednak, tijekom dana će se održavati kvalifikacijski (četvrtfinalni i polufinalni) mečevi, dok će finalne borbe biti na rasporedu u glavnom večernjem dijelu eventa u sklopu kojeg će se osim spomenutih deset finalnih mečeva održati i dvije super-borbe s nekim od glavnih FFC-ovih zvijezda.

Početak prijava za nastupe boraca na FFC Futuresu 2 očekuje se u drugoj polovici ožujka i bit će otvorene približno dva tjedna te će u danima nakon toga biti objavljeno koji borci su dobili priliku. Pravo prijave na FFC Futures 2 imaju također borci koji su nastupili već na prvom eventu, a nisu uspjeli osvojiti turnir.

U ovom trenutku nije poznato tko bi trebao nastupiti u glavnoj kickboxing i MMA borbi.

Z. Zdelar / PodUčkun.net

error: Content is protected !!