Potvrđen nastup Željka Joksimovića u Opatiji

Broj ulaznica je ograničen stoga savjetujemo svima koji žele doći na nastup da požure po svoje ulaznice.

Opatija  – Sa zadovoljstvom potvrđujemo da će se nastup Željka Joksimovića, zakazan za 24. srpnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici održati kako je i planirano, poručili su obožavateljima organizatori iz Festivala Opatija.

Željko Joksimović već godinama suvereno puni dvorane širom Hrvatske i u susjednim državama. Za njegove nastupe u zagrebačkoj Areni tražila se ulaznica više, a svoj posljednji nastup 2019. godine održao je u Sarajevu ispred čak 60.000 ljudi. Nakon što su mnogi to priželjkivali, Joksimović napokon dolazi na Ljetnu pozornicu gdje će 24. srpnja 2020. godine održati veliki središnji koncert ljetne turneje. Joksimović je poznat po zavidnom glazbenom talentu i vokalnim sposobnostima. Glazbeni uzlet doživio je 2004. godine nastupom na Eurosongu s pjesmom “Lane moje”, a kasnije je nanizao seriju uspješnih suradnji s grupom Hari Mata Hari, Jelenom Tomašević i brojnim drugim glazbenicima.

Broj ulaznica je ograničen stoga savjetujemo svima koji žele doći na nastup da požure po svoje ulaznice. Cijena ulaznice iznosi 160,00 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i ostalim prodajnim mjestima sustava mojekarte.hr

 

error: Content is protected !!