Povijesne drame, trileri i spektakularni akcijski sf filmovi te animirane avanture ove veljače u Kinu Sloboda @ Lovran

– U petak, 15. veljače, po želji posjetitelja kina Sloboda, a povodom obilježavanja Valentinova, prikazuje se romantična glazbena drama “Zvijezda je rođena”, najavili su organizatori.

Lovran – Stubica d.o.o. i ove veljače pripremila je za sve posjetitelje raznovrsne projekcije, od povijesne drame i trilera do spektakularnog akcijskog sf-a i animiranih avantura.

– Već 9. veljače u 17 sati za sve one koji nisu stigli vikend ranije, ponovno se prikazuje epska animirana avantura “Kako izdresirati zmaja 3: Skriveni svijet”, a u 20 sati pripremite se na misteriozni sf triler “Escape room” u štihu kultnih filmova “Kocka” i “Slagalica strave”. U petak, 15. veljače, po želji posjetitelja kina Sloboda, a povodom obilježavanja Valentinova, prikazuje se romantična glazbena drama “Zvijezda je rođena” koju ne treba posebno predstavljati ovim putem. Drugi dan, u subotu 16. veljače prikazuje se animirana komedija sa (ne)uspješnim majstorima koje sve generacije već jako dobro poznaju u njihovom novom dugometražnom filmu “Pat i Mat na filmu 2”, dok se za ljubitelje povijesnih drama u 20 sati prikazuje povijesno biografski film “Marija kraljica Škotske”. U petak, 22. veljače s početkom u 17 sati najpoznatije kockice se vraćaju na velike ekrane u avanturističkoj animiranoj komediji “Lego film 2”, dok se u 20 sati otvara svijet surove budućnosti, predivnih vizuala i spektakularnih scena borbe u akcijskom sf-u “Alita: Anđeo borbe”! Scenarij i produkciju potpisuje James Cameron, filmaš zaslužan za najveće hitove u posljednjih par desetljeća, od “Terminatora”. “Aliena 2”, “Titanica” do “Avatara”. dok se režije primio Robert Rodriguez, poznat po režiji jednih od najzabavnijih akcijskih filmova: “Desperados”, “Od sumraka do zore”, “Planet terora”… Svakako nas pratite na web stranicama poduckun.net, Facebook stranici “Kino Sloboda Lovran” preko koje su moguće i rezervacije i na stranicama Stubice d.o.o. i Općine Lovran. Vidimo se u kinu, javili su organizatori iz tvrtke Stubica d.o.o.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net