Povodom održavanja manifestacije RetrOpatija najavljena privremena regulacija prometa

– Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premjestiti ‘paukom’, na trošak vlasnika, stoji u objavi na službenim stranicama grada.

Opatija – Povodom održavanja manifestacije RetrOpatija u subotu 29. lipnja od 17 sati, do nedjelje 30. lipnja, u 5 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica maršala Tita od raskrižja s Radničkom ulicom i Ulicom Viktora Cara Emina (skretanje za opatijsku luku) do Slatine (ex hotel Zagreb), dok se u isto vrijeme zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita.

– Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme po Novoj cesti, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima. Linija 32 prometuje Novom cestom, a Linije 34, 35, 35A i 37 od Trga Vladimira Gortana preko ulice Velog Jože na Novu cestu i dalje redovitom trasom. Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premjestiti ‘paukom’, na trošak vlasnika, stoji u objavi na službenim stranicama grada.

error: Content is protected !!