Poziv mladima iz Lovrana na sudjelovanje u aktivnosti ”Mladi u zajednici“

Aktivnost „Mladi u zajednici“ održat će se u sklopu projekta „Lovranski program za mlade“ Općine Lovran i Udruge Delta ukupne vrijednosti 126.553,42 kn.

Lovran – Općina Lovran i Udruga Delta pozivaju mlade osobe s područja Lovrana na aktivnost „Mladi u zajednici“, koja će se održati u dva termina.

— Moguće je odabrati termin u subotu, 21.studenog, od 10 do 12  sati ili u utorak, 24. studenog od 19  do 21  sat na platformi Zoom. Aktivnost će se sastojati od dva dijela. U prvom dijelu će mladi imati prilike izraziti svoja viđenja o sadržajima i prilikama za aktivno uključivanje mladih u Lovranu te o informiranju mladih. U drugom dijelu će se kroz edukaciju upoznati s mogućim oblicima i načinima za (su)djelovanje u zajednici.  Zainteresirani se mogu prijaviti klikom na poveznicu ili e-mailom na delta@udruga-delta.hr, istaknuo je Toni Družeta, zamjenik načelnika Općine Lovran.

Aktivnost „Mladi u zajednici“ održat će se u sklopu projekta „Lovranski program za mlade“ Općine Lovran i Udruge Delta ukupne vrijednosti 126.553,42 kn. Projekt financijski podržavaju Središnji državni ured za demografiju i mlade i Općina Lovran.

error: Content is protected !!