Poznat raspored Rijeke na proljeće: Bijele čeka ‘pakleni ritam’ zaostalih utakmica

Među klubovima kojima je jesen „uzela“ najviše nastupa jest i HNK Rijeka, koja će u proljetnom dijelu natjecanja imati vrlo „gust raspored“.

Rijeka – Povjerenik Hrvatski telekom Prve lige, Josip Brezni, donio je odluku o rasporedu odigravanja odgođenih utakmica u jesenskom dijelu nogometne sezone. Među klubovima kojima je jesen „uzela“ najviše nastupa jest i HNK Rijeka, koja će u proljetnom dijelu natjecanja imati vrlo „gust raspored“.

Tako će zaostalu utakmicu 6. kola u gostima kod Dinama odigrati u utorak, 19. siječnja u 18.05 sati, a zaostalu utakmicu 12. kola protiv Istre 1961, također u gostima, odigrati u srijedu 27. siječnja u 16 sati.

S Hajdukom će snage u zaostaloj utakmici 5. kola odmjeriti na Rujevici, u srijedu 10. veljače u 16 sati, dok će tjedan dana kasnije u 17 sati u gostima kod Gorice odraditi zaostalu obavezu iz 9. kola. Posljednju „preskočenu“ utakmicu, onu protiv Slaven Belupa iz 16. kola, „bijeli“ će odigrati u gostima u srijedu, 17. ožujka u 17 sati.

– Raspored odigravanja odgođenih utakmica napravljen je na osnovu konzultacija obavljenih među nadležnim tijelima HNS-a, uvažavajući obveze GNK-a Dinamo u UEFA Europskoj ligi, mogućnosti u odnosu na utvrđeni kalendar natjecanja i broj odgođenih utakmica pojedinog kluba te obveze klubova u natjecanju Hrvatskog nogometnog kupa. Također, pri utvrđivanju rasporeda posebno se vodilo računa o poštivanju obaveza preuzetih iz ugovora s partnerom za TV prava lige i mogućnosti izravnih televizijskih prijenosa utakmica u odnosu na programske i produkcijske mogućnosti, kao i obvezu poštivanja UEFA kalendara i zabrane odigravanja prvenstvenih utakmica u terminima UEFA klupskih natjecanja, stoji u odluci povjerenika.

error: Content is protected !!