Poznati sastavi mjesnih odbora – Tko će predstavljati Kastavce na „najnižoj razini“ @ Kastav

Prema ostvarenim rezultatima, u vijećima mjesnih odbora sjedit će 12 članova SDP-a, 5 Akcije mladih, 4 Reformista te po 2 PGS-a i HDZ-a, dok jedina nezavisna lista koja se natjecaja na ovim izborima nije uspjela skupiti dovoljan broj glasova.

Kastav – Pet mjesnih odbora u Kastvu dobilo je nove sazive na nedjeljnim izborima. Prema ostvarenim rezultatima, u vijećima mjesnih odbora sjedit će 12 članova SDP-a, 5 Akcije mladih, 4 Reformista te po 2 PGS-a i HDZ-a, dok jedina nezavisna lista koja se natjecaja na ovim izborima nije uspjela skupiti dovoljan broj glasova.

U Vijeće mjesnog odbora Kastav izabrani su Sandra Srdoč, Jurica Badanjak i Andreja Rubeša iz redova SDP-a te Siniša Pavlinić i Darko Jurčić iz Akcije mladih.

U Vijeću mjesnog odbora Brnčići sljedeće četiri godine sjedit će Irena Šarlija i Luka Božičević iz Akcihe mladih, Andrej Gherliza i Vlatko Jardas iz SDP-a te Renato Jelovica iz PGS-a.

Narodna stranka Refomisti dala je većinu u Vijeću mjesnog odbora Rešetari, koju će činiti Borna Buzarinov, Anže Butinar i Nikolaj Đevalin. Po jednog člana imaju SDP, Ivicu Peranića, i HDZ – Ivana Andrijevića.

Najveći broj stranaka participirat će u radu Vijeća mjesnog odbora Spinčići – izabrani su Stanko Vučetić i Iva Blečić s liste SDP-a, Slavko Marot s liste PGS-a, Anto Vranjić s liste Reformista te Dalibor Ravnić s liste Akcije mladih.

Konačno, u Rubešima apsolutnu većinu ima SDP, pa će u Vijeću tog mjesnog odbora sjediti četiri njihova člana – Bruno Kraljić, Mirna Rubeša, Dalibor Rubeša te Zoran Lukenda. Preostalog, petog člana, dao je HDZ, a bit će to Marijo Rubeša.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!