Poznati tenor Hrid Matić predstavit će se i kao vrstan slikar ciklusom Ogygia, oaza ljepote @ Mošćenička Draga

...arhiva...

…arhiva…

Dan kasnije, u nedjelju, 20. rujna u 10.30 sati krenut će zadnja ovosezonska ljetna tura mitsko-povijesnom stazom Trebišća-Perun u organizaciji turističke agencije Annalinea iz Mošćeničke Drage.

Mošćenička Draga – Dva zanimljiva događanja očekuju mještane i goste Mošćeničke Drage ovog vikenda. U subotu, 19. rujna, s početkom u 19.30 sati u galeriji La Cisterna smještene u Kući kulture Betty koja je i sjedište draške Zajednice Talijana, održat će se otvorenje izložbe slika Hrida Matića.

ogygia_izlozba-moscenicka_draga_2015

Ovaj umjetnik koji je dosad bio najpoznatiji po svom glazbenom radu, i prepoznat kao vrsni tenor, predstavit će se izložbom ”Ogygia, oaza ljepote”. Ciklus je to Matićevih slika inspiriranih otokom Mljetom na kojem često boravi, ali i čitavim Mediteranom. U sklopu otvorenja izložbe Hrid Matić, njegov sin Gaj Matić-Marović na klaviru i Vedrana Dizdar na klarinetu održati će koncert pod nazivom Musica Mediterranea.

Dan kasnije, u nedjelju, 20. rujna u 10.30 sati krenut će zadnja ovosezonska ljetna tura mitsko-povijesnom stazom Trebišća-Perun u organizaciji turističke agencije Annalinea iz Mošćeničke Drage. Uz cijenu od 100 kuna po osobi, uz popust od 50 posto za djecu do 12 godina, te besplatno sudjelovanje djece do 5 godina starosti, tura uključuje pješačenje uz stručno vođenje do staroslavenskog sela Trebišća, gdje će se odigrati mitska predstava Teatra Perunika, ručak te povratak drugim putem u Mošćeničku Dragu.

Prijave se primaju na brojeve telefona 051/737-207 , 051/739-166, e-maila info@annalinea.hr ili mobitela 091/3737-473.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!