PP Učka objavio nagradni natječaj ”XI Učkarski samanj“

…ilustracija…

PP Učka će odabrati pet najkreativnijih dobitnika i nagraditi ih izletom ”Dan s rangerom“, vožnjom e-biciklima, naprtnjačama, majicom, kapom i drugim nagradama.

Liganj – Ususret 11. Učkarskom sajmu, organizatori iz Parka prirode Učka objavili su nagradni natječaj koji traje do subote, 2. rujna.

– Na vlastitom Facebook profilu i/ili na osobnom otvorenom Instagram profilu kao javnu objavu objavite sliku ili video koje ste snimili za posjeta Parku prirode Učka s obveznim dodatkom oznake #11učkarskisamanj ili #XIučkarskisamanj te obveznom naznakom @parkprirodeucka na Facebooku, a @park.prirode.ucka na Instagramu. PP Učka će odabrati pet najkreativnijih dobitnika i nagraditi ih izletom „Dan s rangerom“, vožnjom e-biciklima, naprtnjačama, majicom, kapom i drugim nagradama. Pojedinosti o natječaju pročitajte na ovom linku, poručili su iz PP Učka.

Također, Planinarsko društvo “Opatija” poziva sve zainteresirane da se pridruže na sada već tradicionalnom pohodu u organizaciji Društva na 11. Učkarski sajam. Polazak je u 8 sati s parkirališta preko puta Hotela “Admiral”, a vodiči pohoda su Robert Štefanac (kontakt: 091 2020 767) i Stiven Knaus. Predviđen je dolazak na Poklon oko 12h.3

Podsjetimo, 11. Učkarski samanj na rasporedu je ove nedjelje, 3. rujna, a organizatori su kao i svake godine pripremili bogat kulturno, zabavno, edukativni program.

– Budite dragi gost na ovom tradicijskom izložbenom i prodajnom događanju na kojemu predstavljamo kulturnu i etnološku baštinu zaštićenog područja „Park prirode Učka“ i njegove okolice, običaje starih Učkara i Ćića, tradicijske zanate i izvorne pasmine domaćih životinja. Upoznajte i nekoliko desetaka proizvođača voća, povrća i ekoloških proizvoda s obližnjih gospodarstava te uz izobilnu ponudu domaće hrane i pića, maštovit dječji program i predavanja s degustacijom uživajte u veselom ozračju glazbe i smijeha, stoji u najavi manifestacije.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net