Predavanje “Kroz nacionalne parkove Japana do vrha planine Fuji” ovog ponedjeljka u Vili Antonio

Predavanje “Kroz nacionalne parkove Japana do vrha planine Fuji” ovog ponedjeljka u Vili Antonio

...ilustracija...

Trinaesto je to u ciklusu javnih predavanja koje je Društvo pokrenulo s ciljem promicanja planinarstva kod mladih i građana te njihove edukacije, kao i razvijanja i njegovanja ispravnog odnosa prema prirodi te poticanja napora za njezino očuvanje.

Opatija – Planinarsko društvo „Opatija“ poziva članove i prijatelje Društva te zainteresirane građane na predavanje Marina Dubrovića i Jasne Linčić Kostrenčić “Kroz nacionalne parkove Japana do vrha planine Fuji (Kengamine 3776 m )”, koje će se održati u auditorijumu Vile „Antonio“ u ponedjeljak 19. studenog s početkom u 18.30 sati.

Trinaesto je to u ciklusu javnih predavanja koje je Društvo pokrenulo s ciljem promicanja planinarstva kod mladih i građana te njihove edukacije, kao i razvijanja i njegovanja ispravnog odnosa prema prirodi te poticanja napora za njezino očuvanje. Planirana su predavanja o slabije poznatim, teže dostupnim ili zanemarenim planinarskim odredištima u zemlji i inozemstvu, ali i drugim zanimljivim planinarskim temama. U okviru predavanja bit će zastupljena različita područja: od užih, zavičajnih tema preko onih vezanih za područje Hrvatske i jugoistočne Europe pa sve do ekspedicija i putovanja na drugim kontinentima.