Predavanje o povijesti Velog Brguda na rasporedu ove nedjelje

Arhiva

Arhiva

Pozvani su svi mještani Velog Brguda i okolice da prisustvuju istome, kako bi saznali mnoge zanimljivosti o svojim precima te kako bi Miljenka podržali u daljnjem radu, rekli su članovi Udruge.

Miljenko Ujčić

Miljenko Ujčić

Veli Brgud – Pravo je bogatstvo za Veli Brgud imati Brgujca koji s tolikom strašću istražuje povijesti svoga rodnog kraja, napomenuli su članovi Udruge mladih Veli Brgud, u najavi predavanja koje će se održati ove nedjelje, 22. svibnja u 18 sati u Društvenom domu.

– Riječ je o pravniku Miljenku Ujčiću, koji je većinu svog slobodnog vremena utrošio na pronalaženje, iščitavanje, a nerijetko i prevođenje arhivskih dokumenata. Tako će Ujčić u nedjelju, 22. svibnja u Društvenom domu Veli Brgud u 18 sati održati prezentaciju o svojim najnovijim saznanjima. Pozvani su svi mještani Velog Brguda i okolice da prisustvuju istome, kako bi saznali mnoge zanimljivosti o svojim precima te kako bi Miljenka podržali u daljnjem radu. Ujčić je postao neiscrpan izvor znanja kada je riječ o Velom Brgudu, stoga željno iščekujemo izdanje prve knjige o našem rodnom mjestu, rekli su članovi Udruge, koji namjeravaju i ubuduće promovirati rad Miljenka Ujčića te organizirati ovakva i slična predavanja.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!