Predsjednik Final Fighta: Super Finale u Opatiji bit će kruna ove sezone!

Orsat Zovko i Mladen Kranjčec

Orsat Zovko i Mladen Kranjčec

– 20. prosinca mogu najaviti krunu ovogodišnje FFC sezone – veliko FFC Futures Super Finale na kojem ćemo dobiti FFC Futures šampione, ali i minimalno dva FFC prvaka. Po četiri finalista će u svakoj kategoriji krenuti u lov na ukupnu pobjedu. Ulog nije samo novčani, nego i ugovor s FFC-om za 2015. godinu, istaknuo je Orsat Zovko.

Opatija – ‘Stara dama’ 20. prosinca bit će središte borilačkog svijeta šire regije zahvaljujući završnom
ovogodišnjem eventu jedne od najboljih europskih organizacija. FFC Futures 2014 Super Finale donijet će nastupe čak 40 pobjednika s četiri ovogodišnja kvalifikacijska eventa, a osim toga na rasporedu će se naći i dvije borbe za titule prvaka u teškim kategorijama po MMA i K1 pravilima.

Predsjednik FFC-a Orsat Zovko u jednom je ovotjednom intervjuu otkrio kako je iznimno ponosan na taj event.

– 20. prosinca mogu najaviti krunu ovogodišnje FFC sezone – veliko FFC Futures Super Finale na kojem ćemo dobiti FFC Futures šampione, ali i minimalno dva FFC prvaka. Po četiri finalista će u svakoj kategoriji krenuti u lov na ukupnu pobjedu. Ulog nije samo novčani, nego i ugovor s FFC-om za 2015. godinu. Na prva tri Futura se koncept natjecanja pokazao kao pun pogodak, a kvaliteta boraca koji su se prijavili je bila iznimna. Dečki koji su postali ili će postati Futures Winneri, a onda će pobijediti i u Finalu i postat će Futures Champions, zaslužuju da im se kapa skine do poda. Oni zaista trebaju imati svoje mjesto u FFC-u, istaknuo je Zovko.

Podsjetio je i na spektakularne glavne borbe… “Poslastice večeri će biti četiri super borbe od koje će dvije za ulog imati pojas prvaka. U glavnoj borbi MMA dijela će se za titulu u teškoj kategoriji boriti dvije najveće FFC zvijezde i dva neporažena teškaša Ricco Rodriguez i Dion Staring. To je meč na svjetskoj razini koji bi svaka promocija na svijetu voljela organizirati. Za titulu u teškoj kategoriji u kick boksing promociji će se boriti Mladen Brestovac. Mladen je top teškaš svijeta, član Gloryja; najjače svjetske kick boksing promocije. U idućih nekoliko dana ćemo objaviti ime drugog kandidata.”

Podsjetimo, rana pretprodaja ulaznica za tribinu krenut će već 10.11. po akcijskoj cijeni od 50 kuna. Tom će se prilikom na prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka i caffe bar Olimp u dvorani Opatija) naći ukupno svega 200 ulaznica, a redovna pretprodaja ulaznica krenut će 01.12. po cijeni od 70 kuna.

Sve novosti o FFC Futures 2014 Super Finalu možete pratiti i na posebnoj Facebook event stranici na ovoj adresi.

Zoran Zdelar / PodUčkun.net

error: Content is protected !!