Predstava 'Ja, tata' ponovo u Opatiji

Liburnija.net: Komedija Ja, tata! @ Adriatic

Liburnija.net: Komedija Ja, tata! @ Adriatic


Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji već jesu roditelji.
Opatija – Monokomedija ”Ja, tata“, u izvedbi zagrebačkog Teatra EXIT, održat će se u petak, 30. ožujka s početkom u 20 sati, u Kongresnoj dvorani opatijskog hotela Adriatic.
JA, TATA! – urnebesna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke.
Ako ne znate: ”Što to danas znači biti tata?” i ”Zašto uopće imamo djecu?”, ako niste sigurni ”Kakav porod želite?” ili ”Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?”, komedija JA, TATA! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja. Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.
Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatija (ured ustanove u Opatiji, M. Tita 101; TIC Rijeka, Korzo 14; Agencija New Sound, Trg M. Tita 2, Matulji, putem kartomata na Korzu te putem interneta na adresi www.festivalopatija.hr).
– Nakon što se u studenom prošle godine za istu predstavu tražila karta više, Festival Opatija još jednom ugošćuje Rakana Rushaidata i njegovo viđenje očinstva. Požurite, potražnja za ulaznicama je velika, poručili su iz Festivala Opatija.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David Kurti

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net