Predstava: Mala zelena gusjenica @ Adriatic

mala_zelena_gusjenica…predstava će se održati danas, u 12 sati, a namijenjena je za djecu stariju od 3 godine…
Opatija – U sklopu ‘dječjeg vikenda’, u Kongresnoj dvorani hotela Adriatic, danas će se održati predstava Mala zelena gusjenica, u izvođenju ansambla kazališta Tvornica lutaka. Predstava govori o odrastanju, koje nije uvijek jednostavno te o suradnji odraslih i djece u tom procesu, pri čemu se omaknu mnoge greške. Ovo je otvoreni teatar, a kostimi su u djlomičnoj funkciji lutaka, tj. animacije.
Mala zelena gusjenica ne voli samu sebe, ružna je, dlakava, ljepljiva, u depresiji jer su joj roditelji prelijepi leptiri. Hoće li joj ikada narasti krila i hoće li ikada postati lijepom? U potrazi za identitetom ona odlazi od kuće, a niz susreta s krijesnicom i buba- marom, mravima i žutom gusjenicom, ubrzava njezin preobražaj. Roditeljski par leptira (Zalar i Petrušić) izazivali su nezaustavljiv smijeh djece i njihovih roditelja koji su o ozbiljnom problemu nastojali zajedno progovoriti smijehom.
Teskt potpisuje Nives Madunić Barišić, režiju Tea Gjergezi Agejev, a predstavu će izvesti Luka Petrušić, Hrvoje Zalar i Sven Jakir.
Predstava počinje u 12 sati, a namijenjena je za djecu stariju od 3 godine.
N. Cvjetović / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!