Predstava ‘Mi muškarci, vi žene’ ove subote na Ljetnoj pozornici

Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

Opatija – Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, ovog vikenda, u subotu, 1. kolovoza u 21 sat na opatijsku Ljetnu pozornicu dolazi SplickaScena, stand-up comedy kolektiv iz Splita s tematskom predstavom „Mi muškarci, vi žene“.

Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

SplickuScenu je upoznalo preko 380.000 ljudi koji su na YouTube-u pogledali njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“. Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Hrvatskoj i šire, a odlične reakcije i odaziv publike neka vam budu pozivnica za druženje u Opatiji. Organizatori ističu da predstava nije primjerena za osobe mlađe od 16 godina.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net