Predstava: Palačinka mog života @ Zima u Opatiji

Želite li isprobati palačinku svog života, dođite na Ljetnu pozornicu u Opatiju, u srijedu 19. prosinca u 18:00 sati… Ulaz na predstavu koja je namijenjena djeci predškolskog i školskog uzrasta je slobodan.

Opatija – Kazališna predstava za djecu ”Palačinka mog života“, u izvođenju gradskog kazališta lutaka iz Rijeke, održati će se ove srijede, u 18 sati na maloj Ljetnoj pozornici, u sklopu manifestacije ”Zima u Opatiji“.

Palačinka mog života autorski je projekt glumca-lutkara Davida Petrovića. Priča je to o kuharu koji cijeloga života mašta o tome da napravi palačinku svoga života i pobijedi na natjecanju. U njegovoj kuhinji sve živi i svaki predmet ima dušu… Mislili ste da špinat, jaje i brašno ne govore? Prevarili ste se! Želite li isprobati palačinku svog života, dođite na Ljetnu pozornicu u Opatiju, u srijedu 19. prosinca u 18:00 sati…

Ulaz na predstavu koja je namijenjena djeci predškolskog i školskog uzrasta je slobodan, a u predstavi sudjeluju David Petrović, Srđan Badurina i Sanjin Seršić.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!